Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nl250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades of drumsticks voor de marinade: 1 theel. chilipoeder 1 theel. kaneelpoeder 1 theel. gedroogde tijm 1/4 theel. versgemalen[...]
Bron: smulweb.nl250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor basis tomatensaus 3 e olijfolie 1 grote ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn 2 rode pepers, zonder zaden, fijn3 bosuitjes, fijn blokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 kipfilets (ca. 300 g) 2 teentjes knoflook (gepeld) 3 takjes tijm (in stukjes) 1 fles olijfolie (500 ml) 4 trostomaten (ontveld en zonder[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 250 gr. Groene tagliatelle, 250 gr. kipfilet,200 gr.champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. witte wijn, 3 el. bieslook, 4 eetl. geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades of drumsticks Voor de marinade: 1 theel. chilipoeder 1 theel. kaneelpoeder 1 theel. gedroogde tijm 1/4 theel. versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr. Groene tagliatelle, 250 gr. kipfilet,200 gr.champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. witte wijn, 3 el. bieslook, 4 eetl. geraspte[...]
Bron: smulweb.nlHet prachtige weer van vandaag vraagt om een zonnig gerecht. Zoals jullie inmiddels van mij gewend zijn is dit gerecht niet al te ingewikkeld en snel klaar.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com