Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten 2 kipfilets (ca. 300 g) 2 teentjes knoflook (gepeld) 3 takjes tijm (in stukjes) 1 fles olijfolie (500 ml) 4 trostomaten (ontveld en zonder[...]
Bron: ah.nlHoi allemaal! Het is bijna Kerst! Wiehoe! De beste tijd van het jaar want je mag de hele dag bezig zijn met eten, eten en nog eens eten. En daar hou ik van. En[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWat fijn als de buurvrouw vraagt of je soms interesse hebt in een boek van Jamie Oliver... natuurlijk! 120 low-budget maaltijden en dit recept zelfs ook nog[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk neem me elke week weer voor om een beetje te plannen wat ik ga koken maar meestal komt er weinig van terecht. Een paar dagen geleden ben ik er toch eens[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Cacciatore 2 eetlepels olijfolie 800 gram kip dij of filets 200 gram champignons, in vieren 1 middelgrote ui, gehakt 2 teentjes knoflook, geperst 2[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlDit recept ben ik al een aantal keer tegen gekomen en iedere keer denk ik "dat moet ik binnenkort eens maken". Tot vandaag kwam het er nooit zo van... Tijdens[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comDit recept ben ik al een aantal keer tegen gekomen en iedere keer denk ik "dat moet ik binnenkort eens maken". Tot vandaag kwam het er nooit zo van... Tijdens[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comvoor 4 personen 4 halve kipfilets (of andere kipdelen) 25 gram braadboter zout en peper evt wat extra kruiden Voor de tomatenjam: 2 eetl. zongedroogde tomaten[...]
Bron: smulweb.nl