Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook, fijngehakt 4 kipfilets 475 ml kippenbouillon 120 ml rode wijn 2 eetlepels gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlKerrie poeder 4 heel of in repen kipfilet 1 gesnipperde ui 1 pak diepvries spinazie blokken 3 eetl pijnboompitten 100 gram blauwschimmelkaas 1/8 liter[...]
Bron: smulweb.nlIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 kipfilets (a ca. 150 g) zout en versgemalen peper 25 g boter 1 zakje waterkers (75 g) 125 ml slagroom 2 theelepels mierikswortel (potje)[...]
Bron: ah.nlIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken ben.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWe hebben weer kip van ons kippenboertje. Hij koopt de kuikens en laat deze heel rustig opgroeien in een klein natuurgebiedje. Het is niet biologisch maar voor[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet prachtige weer van vandaag vraagt om een zonnig gerecht. Zoals jullie inmiddels van mij gewend zijn is dit gerecht niet al te ingewikkeld en snel klaar.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com