Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlSamen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe kunt natuurlijk een fles barbecuesaus kopen ......... maar zelf maken is veel lekkerder! Een kind kan de was doen met dit recept, eenvoudig en lekker. Ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVergeten een foto te maken, maar het is een heerlijk gerecht, dus hier is het recept. 2 tenen knoflook (fijngehakt), sap uit knijpcitroen, 4 tl mosterd, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlMijn oog viel een tijdje geleden op een recensie van een medeblogger van het produkt "ovenkrokant". Je voorziet daarmee je stukje kip of vis met een laagje en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 el olijfolie 8 plakjes coppa di Parma 4 kippenbouten 500 g hutspotgroenten 6 takjes tijm 250 g blonde linzen 1 prei (in dikke ringen) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst (zak a 1 kg) 1 ui 2 el olijfolie 350 g kipfiletblokjes 1/5 zakje verse tijm (a 15 g) 4 el Zaanse mosterd (pot a 335[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olie 100 g zwarte olijventapenade 300 g kipfilet 125 g mozzarella (bol à 125 g) 2 takjes tijm 470 g sugo isolana (pastasaus) (pot à [...]
Bron: ah.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn oog viel een tijdje geleden op een recensie van een medeblogger van het produkt "ovenkrokant". Je voorziet daarmee je stukje kip of vis met een laagje en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGisteren was het weer zo ver, ik maakte voor de derde keer binnen een week een gerecht van Jamie Oliver. Ik was al een fan van deze tv-kok maar na de aanschaf[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comHet kon natuurlijk niet uitblijven; ik krijg eters. Wat ga ik in hemelsnaam maken? Ik heb een kast vol kookboeken maar veel recepten zijn niet Paleo. En na 3[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlJe kunt natuurlijk een fles barbecuesaus kopen ......... maar zelf maken is veel lekkerder! Een kind kan de was doen met dit recept, eenvoudig en lekker. Ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com