Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 6 eieren 50ml melk 4 kipfilets 90g bloem 130g fijngehakte pistachenootjes Voor de saus 2 eetlepels gehakte sjalotten 120ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels zonnebloemolie 4 kipfilets, platgeslagen tot ongeveer 1 cm dik 1 snufje zout en peper, of naar smaak 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele ui 1 kruidnagel 1400 ml water 200 ml witte wijn 1 steel bleekselderij, in stukken gesneden 1 teentje knoflook 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Voor de kip: 2 kipfilets, in blokjes; 1 theel. bruine suiker; ½ theel. kurkuma; 1 theel. paprikapoeder; ½ theel. gember;[...]
Bron: smulweb.nlIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen 100 gr pitloze witte druiven 50 gr verse spinazie 2 maiskipfilets à 125 gr 2 dl droge witte wijn 1/2 kippenbouillontablet 1 el boter 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlKip met Saus van Parmezaanse Kaas en Zongedroogde Tom aatjes . Een vlug en smakelijk gerecht. Lekker met rijst, quinoa maar ook met aardappeltjes en groente[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk neem me elke week weer voor om een beetje te plannen wat ik ga koken maar meestal komt er weinig van terecht. Een paar dagen geleden ben ik er toch eens[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl