Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 400 g kipfilet 1 ui 600 g bloemkoolroosjes 520 g kerriesaus (pot, indiaas) 300 g witte rijst 2 el amandelschaafsel zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlKipfilet met ananas uit de oven een heerlijk frisse smaaksensatie. Deze ovenschotel met kipfilet en ananas is snel te bereiden en voldoende voor circa 4[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels boter of margarine 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g) 1 kleine bloemkool 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kipfilet 1 ui 200 g sperziebonen 1 kleine bloemkool 2 aardappels (vastkokend) 30 g boter of margarine 1 pot Indiase kerriesaus Tikka[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g bloemkoolroosjes ((zak 450 g, diepvries) of 1 bloemkool in kleine roosjes) 1 el zonnebloemolie 1 schaal kipfilethaasjes (300 g) 1 pot[...]
Bron: ah.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen 2 kipfilets 2 grote of drie kleine aardappelen gemengde groenten (diepvries) 300 cc kippenbouillon peper, zout, sausbinder of saus voor kip[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Boter 125 ml creme fraiche 400 gr kipfilet 8 a 10 kerstomaatjes 2 el peterselie Hulpmiddelen Steelpan ovenschaal mes snijplank Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =600 gr.Bloemkoolroosjes, [zak 450 gr.diepvries] of =1 bloemkool in kleine roos- jes. = 1 el zonnebloemolie. =1 schaal kipfilethaasjes [300[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kipfilets 2 grote of drie kleine aardappelen gemengde groenten (diepvries) 300 cc kippenbouillon peper, zout, sausbinder of saus voor kip[...]
Bron: smulweb.nlHet recept voor ragout maken stond bij het recept voor kerriesoep maar nu apart beschreven zodat je het sneller terug kunt vinden. Op de foto zie je de ragout[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl