Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Kasseri is een Griekse halfharde kaas van schapen- en geitenmelk, die ze regelmatig bij Lidl gedurende de Griekse week verkopen. Je kunt natuurlijk ook een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, gelijkmatig plat geslagen 4 plakjes prosciutto 4 salieblaadjes 15 gr boter 1/2 glas droge witte wijn versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nl1 halve kipfilet per persoon 2 gekneusde teentjes knoflook olijfolie en boter voor bakken gesmolten boter voor ovenschaal patentbloem goed op smaak gebracht[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1 eetlepel olie 2½ eetlepel boter 200 ml witte-wijnazijn 200 ml droge witte wijn 3 theelepels bloem zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlGoedenavond lieve lezers! Vanavond heb ik iets gekookt wat er werkelijk VERRUKKELIJK uit zag, voordat het de oven in ging.. Haha! Ik at kip met roomkaas in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen klassieker uit de Franse keuken en altijd weer lekker. Ingrediënten: 1 biologische kip van ca 1,8 kg, bijv. Kemper Landhoen roomboter 2 sjalotjes 4 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Radegonde is gemarineerd in mosterd, Provencaalse kruiden en olijfolie. Ze wordt geserveerd in een roomwijnsaus met ui en champignon of andere groente. Het[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk kon vanmorgen maar niets bedenken om te eten, ondanks die enorme rij kookboeken. Toen viel mijn oog op een oude schoenendoos die tussen al die boeken staat.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl