Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Kippendelen in kleiner delen verdeeld (ik had kippenbouten elk in 4 verdeeld) 1 t knoflookpoeder 2 t uienpoeder 2 t paprikapoeder zout zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOnlangs had ik dit recept van een maaltijdsalade met kip, mango en andijvie geprobeerd. Destijds maakte ik de salade met een restje koude sperziebonen. Bij het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor een etentje dat onverwacht niet door ging, had ik ineens teveel groente in huis. Aan de hand van mijn kliekjes en diverse recepten heb ik deze lekkere[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlTypisch Portugees gerecht bereid, alleen dan op Nederlandse wijze gezien de echte manier me niet zo fijn leek. Nou ja, ik heb wel een complete kip[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 600 g aardappeldobbelsteentjes (zak 750 g, Aviko, diepvries) 3 el olijfolie 150 g ontbijtspek (plakjes) 2 uien 300 g kipfiletblokjes 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 4 kippenbouten 4 el bloem 4 el olijfolie 400 ml volle rode wijn 400 g[...]
Bron: ah.nlKip uit de römertopf met pittige pinda marinade Het is nu officieel herfst! Die begon eigenlijk al begin september… Dus begon het herfstgevoel bij mij al[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAlhoewel ik net een vakantie in Frankrijk heb geboekt en dit toch echt een klassiek Frans gerecht is, ben ik eigenlijk meer Italië fan en maak ik ook liever de[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlZoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlToen wij nog niet waren gebonden aan schoolvakanties, gingen wij meestal in september richting Italië. Het is dan perfect weer om te wandelen in de heuvels en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet Belgische "hoevekip" klinkt toch veel lekkerder dan het Hollandse "braadkip". Wij lopen dan ook regelmatig de Belgische super uit met een hele kip.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl