Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Martín Berasategui, klik hier voor zijn website , is een Spaanse topkok die al 20 jaar aan de top staat. Hij staat in de top 50 van de beste restaurants van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerbaas je niet dat Jamie het hier heeft over een restje van twee kilo kip; een hele kip weegt niet eens zoveel. Hij heeft het over de kip die je overhoudt na[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 a 3 personen: 1 mango (in blokjes van ongeveer 1 cm gesneden) 1 bosui (fijngehakt) 1 - 2 rode pepers (of naar smaak) zaadjes verwijderd en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOttlonghi schrijft in zijn kookboek Simpel dat hij de chicken Marbella gebaseerd heeft op een recept uit The Silver Palate Cookbook (1982) van de Amerikaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 hele kip, in acht stukken gesneden 1 el plus 1.2 tl zout 1 tl zwarte peper takjes tijm, bij voorkeur citroentijm 2 el extra vierge olijfolie 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLicht en zomers zijn deze reepjes kipfilet van Nigella. Ik houd van pittig en heb er de extra de pittige salsa van Nigella bijgemaakt. Ingrediënten voor 4 - 6[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 eiwitten, licht geslagen 500 gr kiphaasjes olijfolie 150 gr zachte geitenkaas, verkruimeld omf bolletjes parten citroen Geroosterde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWanneer ik nieuwe kookboeken doorblader vind ik meestal maar een of twee recepten die me aanspreken of nog vaker geen enkel recept en dan denk ik "waarom is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe kunt ook kipfilets voor dit recept gebruiken, maar kippendijen hebben minder kans om droog te worden; reken voor kipfilets 3 minuten minder bereidingstijd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp Normandische wijze, dus met boter, room, appels en alcohol van appels zoals Cider en Calvados. Deze variatie op de klassieke bereiding is van Janneke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 scharrelkipfilets (liefst met vel) 500 gr nieuwe aardappelen, schoongeboend 200 gr tuinbonen, geblancheerd, dubbelgedopt 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet originele recept komt uit Mantsjoerije en is gebaseerd op een 'geheim' ingrediënt dat de meesten wel in hun keukenkastje hebben staan; ketchup. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Mexicaanse tinga de pollo is makkelijk te maken en heel anders dan de bekende tortilla's met gehakt. Het 'shredden', het uit elkaar rafelen van de kip met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Voor 4 personen: 1 hele kip (liefst biologisch) Fijn zeezout en versgemalen zwarte peper 1 eetlepel + 1 theelepel ras el hanout 100 ml + extra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl