recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Kip zonder aardbei pijnboompit paprika

Gevonden 19 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Citroenkip met artisjokharten

Ingrediënten Porties : 4 15 gr boter 40 gr bloem 1/4 theelepel zout 4 kipfilets 2 citroenen, uitgeperst 235 ml kippenbouillon 2 eetlepels (30 ml)[...]

Bron: allrecipes.nl
Fruitige kip curry

Ingrediënten Porties : 4 Voor het kruidenmengsel 2 eetlepels olie 1 theelepel komijn 1 theelepel kurkuma 2 theelepels chilipoeder 1 theelepel gemalen[...]

Bron: allrecipes.nl

Gefrituurde kip in boter

1/2 kip 1 tl. zout 4 tl. boter/margarine 2 tl.zoute ketjap 2 tl. worcestersaus 1 tl. zoete ketjap sap van 2 limoenen 2 cm gember 2 teentjes knoflook 1/2 tl.[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met chili-barbecuesaus

voor 4 personen 1 kg kipstukken, barbecuesticks of ?karbonades 1 blikje tomatenpuree 1 eetlepel rode wijnazijn 2 tenen knoflook 1 rode ui, gehakt 1 rood[...]

Bron: smulweb.nl
Turkse kip

Ingrediënten Porties : 2 500 gr kipfilet 1 grote ui 2 eetlepels slaolie 1 klein blikje tomatenpuree 1 theelepel mosterd knoflook, naar smaak 1 eetlepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Snelle kip met pasta

voor 2 personen 200 gram Spaghettini 300 gram Kipfilet in kleine blokjes 1 Ui Tomatenketchup (ruim!) Mosterd (ong. 1 eetlepel) Worcestersaus (ong. 1 eetlepel)[...]

Bron: smulweb.nl
Kip-kaas ovenschotel uit Curaçao

Dit recept heb ik uit de NRC van gisteren. Een tropische verrassing in Hollandse kaas is keshi yena uit Curaçao. Oorspronkelijk was keshi yena –[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kipfilet met veel kruiden en specerijen

voor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet op bbq die z

voor 4 personen 700 g kipfilet, in dikke repen MARINADE: 1 e olie 1 kleine ui geraspt 2 teentjes knoflook, geperst of geraspt 2 e honing 4 e tomatenketchup 4[...]

Bron: smulweb.nl
BBQ kippenvleugels

Ingrediënten Porties : 6 1,5 kg kip drumsticks of vleugels (gebroken in drie stukken op de gewrichten) 250 gr tomatenketchup 125 gr pruimensaus 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Kipfilet met veel kruiden en specerijen

voor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]

Bron: smulweb.nl
Kip in zoetzure saus

Ingrediënten Opbrengst : 4 - 6 porties Marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2[...]

Bron: allrecipes.nl
Knoflook-gemberkip van de bbq

Ingrediënten Porties : 6 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 eetlepels fijngehakte verse gember 1 limoen, geraspt en uitgeperst 1/4 theelepel chilivlokken[...]

Bron: allrecipes.nl
Heerlijke kip van de barbecue

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets zout en peper 3 eetlepels olie 3 eetlepels worcestersaus 3 eetlepels tomatenpuree 1 lenteui, fijngehakt 3 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Gepaneerd Kipfilet met Vulling van Tonijn

Kleine kipfilets, open gesneden tot een platte dubbel grote lapje die nog dunner en groter gemaakt kunt worden door het verder met een koksmes platter te[...]

Bron: smulweb.nl
Schotse zalmburgers

voor 4 personen 350gr. aardappelen 350gr.zalmfilet, ontveld en fijngehakt 2-3 eetlepels gehakte verse dille 1 eetlepel citroensap bloem om de burgers door te[...]

Bron: smulweb.nl
KIPFILET MET GROENTE IN FOLIE

voor 8 personen 500 g kipfilet in dunne plakken 200 ml witte wijn tijm 2 t mosterd 1 t worcestersaus 1/2 tl peper 5 sjalotjes in dunne ringen 150 g[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy