Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Kleurrijk, snel, verrassend, gezond maar bovenal lekker . Dit receptje vond ik op de website Culy.nl waar ik dagelijks rondstruin. Deze salade is een van mijn[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlIngrediënten 1 fles granaatappelsap (koelvers) 1 hele kip ((1.4 kg), op kamertemperatuur) 100 g boter 1 tl kardemompoeder ½ tl gemalen kaneel 1 tl[...]
Bron: ah.nlKip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup gebruikt. Verwar de syrup[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten: - 8 kippendijen, zonder vel en zonder bot - 1 el plantaardige olie om in te bakken Voor de marinade: - 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 8 kippendijen, zonder vel en zonder bot - 1 el plantaardige olie om in te bakken Voor de marinade: - 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze kleurrijke maaltijd kregen we onlangs geserveerd bij familie en dat smaakte zo lekker dat ik 'm in een iets andere versie zelf heb gemaakt heb. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGoedenavond leuke lezers! Ik heb vandaag een leuk tentje op het Mercatorplein in Amsterdam West ontdekt. Het zit zo: gistermiddag kreeg ik een persbericht[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup gebruikt. Verwar de syrup[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWat een mooie start van deze culinaire wereldreis! De eerste halte is AFGHANISTAN. We starten met een aperitief: Dough, een lekkere yoghurtdrink. We eten het[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.se