Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 hele kip, snij in 8 stukken en verwijder de huid zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 eetlepel paprikapoeder, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele ui 1 kruidnagel 1400 ml water 200 ml witte wijn 1 steel bleekselderij, in stukken gesneden 1 teentje knoflook 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 schaaltje kastanjechampignons (250 g) 1 zure appel (bijv. goudreinet) 1 prei (in ringen) 4 tenen knoflook (in plakjes) 4 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlIn december had ik niet veel nieuwe stof tot bloggen, dus op een avond belande ik op Pintrest en vond een interessant recept, wat ik vervolgens weer aanpaste[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken ben.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 475 ml kippenbouillon 80 gr versnipperde ui 2 teentjes knoflook, fijngehakt 235 ml witte wijn 35 gr gesneden champignons, of[...]
Bron: allrecipes.nl* 1,2 kg kip in stukken of kippebouten of kluiven * 2 grote citroenen, uitgeperst * 1 heel fijngesnipperde ui * enkele takken peterselie * 1 kl gedroogde tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 kippepoten; - 1 pot mosterd (zelf gebruik ik pittige grove mosterd); - 200 ml UHT slagroom; - Bakje champignons. Hulpmiddelen Slowcooker[...]
Bron: smulweb.nl