Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOesterzwammen Grappig hoe bepaalde zaken soms ineens samenkomen. Al jaren was dit recept ergens in mijn hersenkronkels opgeslagen. Ik kon alleen mijn notities[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 350 g) 5 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml) 3 groene paprika's 1 bakje oesterzwammen (150 g) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]
Bron: ah.nlKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen - 4-8 plakjes bladerdeeg - 400 gram kipfilet in kleine blokjes - 1 ons ontbijtspek (vleeswaar) - 1 bakje (kastanje) champignons (evt. ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gram oesterzwammen - 150 gram shiitake - 250 gram kipfilet - 1 stukje gemberwortel (ca. 3 cm) - 4 gedroogde shiitake - 1 theelepel piment[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4-8 plakjes bladerdeeg - 400 gram kipfilet in kleine blokjes - 1 ons ontbijtspek (vleeswaar) - 1 bakje (kastanje) champignons (evt. ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets (in reepjes) (versgemalen) peper en zout 50 gr boter 2 sjalotjes (fijngesneden) 1 Spaanse peper (fijngesneden) 4 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nl