Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Op Normandische wijze, dus met boter, room, appels en alcohol van appels zoals Cider en Calvados. Deze variatie op de klassieke bereiding is van Janneke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers. 40g zachte boter 2 theelepels gehakte salie ½ theelepel chili vlokken 1 teentje knoflook, geperst zeezout en gemalen zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 6 gram met piment gevulde groene olijven, fijngesneden 2 theelepels geraspte citroenschil 2 teentjes knoflook, geraspt 3 eetlepels gerookt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe combinatie vlees met vis staat in zowel in Frans als Spaans Catalogna vaak op het menu, als Mar i Munt - zee en bergen. Dit is een klassieker pollastre amb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip met honing-mosterdsaus Een recept uit de serie Simply Suppers van Nigel Slater op de BBC. Ingrediënten: 1 eetlepel zwarte peperkorrels 2 citroenen, alleen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bolletje knoflook 50 g zachte boter 25 g basilicumblaadjes, gescheurd 1 kip 1 wortel, gesneden 1 ui, in parten 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl