recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Kip zonder zoete aardappel biefstuk

Gevonden 39 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kippenbouten met remouladesaus

voor 4 personen 4 flinke kippenbouten - zout - witte peper uit de molen - 3 eetl. olijfolie, traditioneel - 35 gram boter. 1 eierdooier - zout - witte peper[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met veel kruiden en specerijen

voor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]

Bron: smulweb.nl

Kip met mosterd-dragonsaus

voor 2 personen 2 kipfilets (1 filet = 2 borsten) 4 dl kippenbouillon 3 sjalotten 1 bussel dragon 1 eetlepel mosterd een scheutje droge scherry een scheutje[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde kip - Kip Roti

voor 3 personen 1 hele kip. Lekkere grote maiskip of biologische kip. 8 aardappels (vastkokend) in partjes gesneden. 1 sjalot fijngesneden. 1 hele knoflook in[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met veel kruiden en specerijen

voor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]

Bron: smulweb.nl
gebraden kip met gebakken aardappelen en appel[...]

Vandaag stond er gebraden kip op het menu, met gebakken aardappelen en appel met veenbessen! Heerlijke combinatie! Ik heb mijn kip gebraden volgens Piet[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Portugese kip van Zara

Ingrediënten 1 hele kip (ca. 1.4 kg) 600 g aardappelen (biologisch (zak 1 kg)) 400 g sjalotten (in parten) 3 laurierblaadjes 100 g boter ((biologisch),[...]

Bron: ah.nl
Kipfilet met dragonsaus

Ingrediënten 4 kipfilets 12 plakjes gerookt ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 theelepels gedroogde dragon ½ blik[...]

Bron: ah.nl
Peperkip uit de oven

Ingrediënten 1 sjalotje 1 citroen 2 sneetjes witbrood 4 takjes peterselie ½ zakje verse tijm (a 15 g) 1 ei ½ dl melk zeezout versgemalen zwarte[...]

Bron: ah.nl
Kip à la normande

Ingrediënten 4 kippenpoten zonder rugstuk 100 g koude boter 30 ml calvados (slijter) 4 sjalotten 2 tenen knoflook 250 g champignons (bakje) 550 ml[...]

Bron: ah.nl
Crispy kip met citroensaus

Ingrediënten 1 duopak krieltjes (aardappelen, 700 g) 700 g kipfilet 2 citroenen (schoongeboend) 100 g paneermeel 2 el cornflakes (verkruimeld) 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Gestoofde kip in sjalotten-kastanjesaus &[...]

Het gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Kipfilet 'en papillotte' met[...]

Een heerlijk licht gerecht. Ik heb het geserveerd met knoflookaardappeltjes en wortel met bosui uit de oven. Een glas chardonnay erbij en je hebt een[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Gestoofde kip met krieltjes en kerstomaatjes

Toen ik de bovenstaande foto op Instagram plaatste en voorbij liet komen in mijn Instagram diary #2 werd er massaal gevraagd om het recept. Oorspronkelijk had[...]

Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com
gebraden kip met gebakken aardappelen en appel[...]

Vandaag stond er gebraden kip op het menu, met gebakken aardappelen en appel met veenbessen! Heerlijke combinatie! Ik heb mijn kip gebraden volgens Piet[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Kip Provencaal met Knoflook en Citroen

Kip Provencaal met Citroen en Knoflook Ben je net als ik verzot op kip..... Dan is dit recept echt iets voor jou. Lekker met stokbrood (in de jus dopen) Of met[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy