Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Voor 8-10 personen heb je nodig: 20- 24 kippenpoten 200 gram vers witbrood (verkruimeld) 1 ons parmezaanse kaas 1 bos peterselie, fijn gehakt 4 theelepels zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 6 personen 1.6 KG ontvelde kippenpootjes 100 ml ketjap 4 eetlepels bruine basterdsuiker 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 pakje passata van ongeveer 600[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb bij Duikelman in de Ferdinandbolstraat een grandioos gietijzeren ovenschaaltje gekocht. 25 euro. Echt een toppertje voor aardappels uit de oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak ongeveer 12 kippenpootjes in een beetje margarine goed bruin, geen zout of andere kruiden toevoegen. Breng in een braadpan een 1/2 kopje ketjap manis, 2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor ongeveer 4 personen. Los 100 gram santen op in een halve liter heet water. Snij 5 ons kipfilet in stukjes en roerbak ze 5 minuten in olie. Neem ze daarna[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 gegrilde kipfilets 4 stengels bleekselderij 4 lenteuitjes 50 gram walnoten, grof gehakt 200 gram pitloze blauwe druiven enkele blaadjes sla (krulsla) Snij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * Kip, poten, stukken, wat je wil * Olie * Knoflook * Uien * Chicken marinade * Ketjap * Gember (vers) * Suiker Werkwijze: De kip 1 dag van tevoren in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb mijn foodmagazines opgeruimd… Er komt namelijk een moment dat mijn tweeling aparte kamers wil hebben (ze slapen nu nog samen) en dan moet er wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk houd erg van de warme smaken van dit gerecht. Het is zoetig, kruidig en smelt haast in de mond. Het zal perfect zijn voor de wat koudere dagen, hoewel wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr stond al een tijdje een winterbarbecue in de planning en het was dagenlang ideaal winterweer met knisperende kou en sneeuw, maar uitgerekend vandaag werd er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de categorie basisrecepten die je gewoon bij de hand moet hebben heb ik vandaag in de aanbieding: marinade voor kip saté en de satésaus. Ik kan er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAmper meer werk, maar veel lekkerder dan zo’n kant-en-klare bak shoarmareepjes van de supermarkt. Punt uit. Erbij maak je natuurlijk nog meer lekkers. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl