Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 2 kipfilets, ongeveer 300 gram 300 gram aardappels (geschild gewicht) 1 grote venkel, schoongemaakt gewicht ongeveer 250 gram Citroensap naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 8 kippenbouten, ongeveer 450 g in totaal 1 ui, in ringen gesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlHet klinkt als 'amandelen', 'koriander' en diverse andere Indiaase kruidigheid. Bij het horen stel ik me een fluweelzachte saus voor en bovendien allitereert[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 2 kipfilets, ongeveer 300 gram 300 gram aardappels (geschild gewicht) 1 grote venkel, schoongemaakt gewicht ongeveer 250 gram Citroensap naar[...]
Bron: smulweb.nlHij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 600 g pommes primeur ((zak 1.5 kg), schoongeboend) 1 venkelknol (onderkant eraf gesneden) 2 schaaltjes kipkluifjes naturel (a 490 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 200 g tastytomtomaten 100 zongedroogde tomaten op olie (potje 295 g) 2 tenen knoflook ½ rode peper 4 el olijfolie 1 el[...]
Bron: ah.nlVerbaas je niet dat Jamie het hier heeft over een restje van twee kilo kip; een hele kip weegt niet eens zoveel. Hij heeft het over de kip die je overhoudt na[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Ca. 800 g kip in stukken 4 knolvenkels, buitenste stugge bladeren verwijderd, gehalveerd 1 kilo aardappels, geschild en in stukken 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kip, circa 1,4 kg, in 8 stukken gesneden ½ tl kurkuma (koenjit) 4 cm verse gemberwortel, geschild en fijngehakt sap van ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 Kipfilets 250 gr. aardappels (roseval) in partjes 1 grote paprika fijngehakt 1 rode ui gesnipperd 1 gewone ui gesnipperd 1 bosui grofgehakt[...]
Bron: smulweb.nl