Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 75 gr rauwe en 75 gr gerookte zalm in zeer dunne reepjes (julienne) gesneden. 1 bosje verse bieslook, zeer fijn gehakt 4 filets van maiskip[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g fusilli (tricolore (pasta, zak 500 g)) 2 el olijfolie 1 schaal kipkluifjes (gekruid (500 g)) 1 bakje zuivelspread (bieslook light (150[...]
Bron: ah.nl250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nl250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g hüttenkäse 1 teen knoflook (geperst) 3 el basilicum (fijngehakt) 10 g bieslook (fijngeknipt) 1 eiwit (losgeklopt) 4 kipfilets (ca.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 250 gr pasta (papardelle, tagliatelle, of iets anders) 1 bakje mascarpone 250 gr gerookte kip, in blokjes gesneden verse kruiden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 gr. Groene tagliatelle, 250 gr. kipfilet,200 gr.champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. witte wijn, 3 el. bieslook, 4 eetl. geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr. zwarte olijven zonder pit, 1/2 zakje verse peterselie (30 gr.), 1 zakje verse knoflookbieslook (20 gr.), 2 sjalotjes, 8 kipdrumsticks,[...]
Bron: smulweb.nlAan het einde van mijn zwangerschap had ik niet zoveel zin in om uit te gaan. Ik denk dat het erg begrijpelijk is. Daarom heb ik samen met mijn vriendin,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 2 personen 2 kipfilets, 2 eetl. bloem, olijfolie.* Tomatensaus: 5 eetl. ricotta, 1 tomaat(middelgroot), 2 tl. tomatenpuree, 1 tl.fijngehakte bieslook.*[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr. Groene tagliatelle, 250 gr. kipfilet,200 gr.champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. witte wijn, 3 el. bieslook, 4 eetl. geraspte[...]
Bron: smulweb.nl