Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke saus gemaakt van de vulling In dit recept wordt appel, salie, bier en kip gecombineerd. Door de vulling in de buikholte én tussen het vel krijgt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlElke zonnige dag vraagt toch om brandend houtskool? Ingrediënten: 4 kippenbouten sap van een halve citroen 3 el olijfolie 3 takjes tijm, waarvan je de blaadjes[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen 4 kipfilets zout en versgemalen peper 60 g Parmezaanse kaas (stukje) 8 blaadjes salie 1 ei (L) 4 el bloem 100 g paneermeel 6 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g rozemarijn (bakje à 15 g) 15 g salie (bakje à 15 g) 1 hele kip (ca. 1.4 kg) 1 citroen 5 el olijfolie 8 roodschillige aardappelen (zak[...]
Bron: ah.nlDe vis en de kip in zoutkorst hebben we al meermaals gemaakt, maar blijkt nog niet op de blog te staan, foei foei, zal ik zo vlug mogelijk in orde maken. Maar[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote kip (1500 tot 1750 g), vet weggesneden 10 plukjes verse rozemarijn 1 eetl. fijngesneden verse salie 6 grote tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 475 ml kippenbouillon 80 gr versnipperde ui 2 teentjes knoflook, fijngehakt 235 ml witte wijn 35 gr gesneden champignons, of[...]
Bron: allrecipes.nlIk haalde op een dag in mijn hoofd dat ik kip wilde marineren en braden met het aroma van een traditionele vulling van salie en ui. Dus marineerde ik de[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nl