Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 4 12.5 gram lichtbruine basterdsuiker 2 snufjes gemalen zwarte peper, apart te verwerken snufje gedroogde tijm snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 60 ml olijfolie 60 ml citroensap 60 ml witte azijn 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 theelepel gemalen komijn 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nl250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kippenbouten om de kip te kruiden: kurkumapoeder fenegriekpoeder komijnpoeder paprikapoeder peper en zout uit de molen 1 ui, in ringen[...]
Bron: smulweb.nl250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]
Bron: smulweb.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 rode paprika 2 rode uien (in kwarten) 1 venkelknol (in 8 parten) olijfolie 1 scharrelkip ((ca. 1.5 kg), op kamertemperatuur) 2 citroenen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 tl gemalen komijn (djinten) 4 tl gerookt paprikapoeder 2 tl gedroogde tijm 2 tl gedroogde oregano 2 tl grofgemalen zwarte peper ½ tl[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp de grill gebakken kip, altijd lekker! Met cajunkruiden, een kruidenmix die speciaal voor gegrilde kip lijkt te zijn gemaakt. Vervolgens eens anders[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen recept uit de Delicious van deze maand. Het gele rechthoekje is gebakken polenta, maar daar waren we niet zo tevreden over. Ik ga op zoek naar[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet kon natuurlijk niet uitblijven; ik krijg eters. Wat ga ik in hemelsnaam maken? Ik heb een kast vol kookboeken maar veel recepten zijn niet Paleo. En na 3[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nl