Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Coq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella. Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip met honing-mosterdsaus Een recept uit de serie Simply Suppers van Nigel Slater op de BBC. Ingrediënten: 1 eetlepel zwarte peperkorrels 2 citroenen, alleen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe combinatie vlees met vis staat in zowel in Frans als Spaans Catalogna vaak op het menu, als Mar i Munt - zee en bergen. Dit is een klassieker pollastre amb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept heb ik uit de NRC van gisteren. Een tropische verrassing in Hollandse kaas is keshi yena uit Curaçao. Oorspronkelijk was keshi yena –[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMartín Berasategui, klik hier voor zijn website , is een Spaanse topkok die al 20 jaar aan de top staat. Hij staat in de top 50 van de beste restaurants van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers. 40g zachte boter 2 theelepels gehakte salie ½ theelepel chili vlokken 1 teentje knoflook, geperst zeezout en gemalen zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip, pompoen, ui en chilipeper Een snel en smakelijk recept van Donna Hay. Een mandoline voor het schaven van de groenten komt hier goed van pas. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers. 2 kipfilets 20 gr peterselie, fijngehakt 150g taleggio kaas, in reepjes gesneden 75 g boter 2 knoflook teentjes, fijngehakt 3 plakjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl. Ingrediënten: 3 pond kippenvleugels, dunne uiteinden verwijderd. 2 eetlepels fijngehakte knoflook 2 eetlepels vers geraspte gemberwortel 1 / 4 theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKasseri is een Griekse halfharde kaas van schapen- en geitenmelk, die ze regelmatig bij Lidl gedurende de Griekse week verkopen. Je kunt natuurlijk ook een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet bijzonder, maar wel lekker voor een doordeweekse dag. Uit de Allerhande van augustus. Ingrediënten 2 el pijnboompitten (bakje 80 g) 25 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl