Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Martín Berasategui, klik hier voor zijn website , is een Spaanse topkok die al 20 jaar aan de top staat. Hij staat in de top 50 van de beste restaurants van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet originele recept komt uit Mantsjoerije en is gebaseerd op een 'geheim' ingrediënt dat de meesten wel in hun keukenkastje hebben staan; ketchup. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLicht en zomers zijn deze reepjes kipfilet van Nigella. Ik houd van pittig en heb er de extra de pittige salsa van Nigella bijgemaakt. Ingrediënten voor 4 - 6[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr bleef nog veel vlees over van de kippensoep , zonde om weg te gooien. Als bijgerecht deze pulled kip ketjap gemaakt. Ook lekker op een broodje met schijfjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWanneer ik nieuwe kookboeken doorblader vind ik meestal maar een of twee recepten die me aanspreken of nog vaker geen enkel recept en dan denk ik "waarom is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit door Taiwanezen in de Verenigde Staten ingevoerd gerecht is daar immens populair. De veramerikaanse versie is echter een stuk zoeter door de toegevoegde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe kunt ook kipfilets voor dit recept gebruiken, maar kippendijen hebben minder kans om droog te worden; reken voor kipfilets 3 minuten minder bereidingstijd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 scharrelkipfilets (liefst met vel) 500 gr nieuwe aardappelen, schoongeboend 200 gr tuinbonen, geblancheerd, dubbelgedopt 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Mexicaanse tinga de pollo is makkelijk te maken en heel anders dan de bekende tortilla's met gehakt. Het 'shredden', het uit elkaar rafelen van de kip met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp Normandische wijze, dus met boter, room, appels en alcohol van appels zoals Cider en Calvados. Deze variatie op de klassieke bereiding is van Janneke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel populair in Trinidad deze donkerbruin gelakte kip met een heerlijke oester-chili-limoen dipsaus. Ingrediënten: 1,2 à 1,5 kilo kippenbouten en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlComfort food, voor een blue monday of een andere blue day. Een giga kipnugget, maar dan anders. Ingrediënten: 4 kipfilets 40g gepelde hazelnoten 25g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 hele kip, in acht stukken gesneden 1 el plus 1.2 tl zout 1 tl zwarte peper takjes tijm, bij voorkeur citroentijm 2 el extra vierge olijfolie 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl