Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Deze vistaart is heerlijk. Naar recept van Jamie Oliver. Vistaart 300 gram kabeljauw in repen 1 kleine wortel in vieren gesneden en hierna in dunne plakjes 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr paneermeel 50 gr versgemalen Parmezaanse kaas 2 lente-uitjes, dun gesneden 50 gr boter, gesmolten 1 eetlepel citroensap[...]
Bron: allrecipes.nl400 gram visfilet, 35 gr. boter, 1 ui, 250 gram champignons, 1,5 dl jus d'orange, 2 el crème fraîche, 50 gram geraspte kaas Ovenschaal invetten. Vis in vier[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGerookte zalm is een 'super food' met meerdere voordelen voor je gezondheid als een grote bron van eiwit, vitamine E, vitamine B-12 en omega- 3 vetzuren. Het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl*Ingrediënten 200 gr gerookte zalmfilet 125 gr ricotta (kaas) 1/2 zakje verse basilicum (a 15 gr) 1 limoen Zout en peper (naar smaak, peper liever versgemalen)[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlGarnalenkroketjes zijn een typisch, maar erg lekker gerecht dat vooral aan de Belgische en Franse kust veel wordt gegeten. In het Belgische Oostende kun je nog[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEen broodje met tonijnsalade en kaas erover die je in de oven laat smelten. Heel simpel en snel klaar. Wat heb je nodig (2 personen): - blikje tonijn,[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 2 noordzeetongen* 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 1 citroen (schoongeboend) 1/2 bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes[...]
Bron: ah.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn de voorjaarsvakantie hadden wij een midweekje geboekt op het eiland boven ons. Bij de combi-magnetron in het vakantiehuisje lag een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlvoor 4 personen 2 moten verse kabeljauw van 400 gram per stuk 75 gram boter 100 gram Danish Blue kaas sap van 1/2 citroen (zee)zout (vers) gemalen peper 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 1/2 kop visbouillon - 1 kop droge witte wijn - 2 el olijfolie - 2 teelepels geraspte citroenschil - 2 koppen risottorijst (arboriorijst) -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nl