kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | zelfgemaakte kippensoep | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | sinaasappeltaart
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder tortellini jeneverbes

Gevonden 131 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Zeebaars in bacon

Ingrediënten Porties : 4 2-4 zeebaarsfilets (in totaal ong. 800 gr) 12 plakjes gerookte spek 50 gr Provençaalse kruiden 2 eetlepels citroensap zout en[...]

Bron: allrecipes.nl
Kreeft met citroenboter en dragon

Ingrediënten Porties : 2 1 kreeft, gaar, overlangs gehalveerd en de scharen verwijderd en leeggehaald (het vlees uit de scharen apart houden) 1 citroen[...]

Bron: allrecipes.nl
Coquilles met sjalottenpuree en gepeperde[...]

Ingrediënten Porties : 8 16 coquilles St. Jacques zout 400 gram sjalotten boter zout 60 cc room 100 gr gepureerde (gare) aardappelen 4 mandarijnen zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm Piccata

Ingrediënten Porties : 2 100 ml kippenbouillon 2 eetlepels (30 ml) citroensap 2 zalmfilets een flink klontje boter 2 eetlepels kappertjes vers gemalen[...]

Bron: allrecipes.nl
Coquilles van de barbecue met boter en citroen

Ingrediënten Porties : 6 175 g boter 1 ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, grof gesneden 4 eetlepels (60 ml) vers uitgeperst citroensap een snufje zout[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm met tomaat

Ingrediënten Porties : 4 175 gr langkorrelige witte rijst 450 ml water 3 eetlepel knoflookolie 2 zalmfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]

Bron: allrecipes.nl
Kreeft thermidor

Ingrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Heilbot, op z`n Frans

voor 4 personen 4 heilbot filets van ongeveer 180 gr olie voor het bakken peper uit de molen zoutwater oplossing (1/2 l. water en 50 gr zout) Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde kabeljauw met parmezaanse kaas

Ingrediënten Porties : 8 100 gr Parmezaanse kaas 50 gr boter, op kamertemperatuur 3 eetlepels mayonaise 2 eetlepels vers citroensap 1/4 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegratineerde oesters

voor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met kappertjes en cr

voor 4 personen 500 g pangasiusfilet 1 citroen, schoongeboend 25 g boter 3 kleine uien, in ringen 250 ml crème fraîche light 2 el kappertjes,[...]

Bron: smulweb.nl
zalm uit de oven

voor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmforel met basilicum-roomsaus

Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]

Bron: ah.nl
Tonijn met korianderboter

Ingrediënten 5 takjes koriander 100 g zachte boter 1 theelepel grof zeezout ½ theelepel limoenrasp 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 teentje[...]

Bron: ah.nl
Viskoekjes Van Kabeljauw

voor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]

Bron: smulweb.nl
Viscurry van koolvisfilet

voor 4 personen 1 ui 1 groene paprika 1 groene peper 1 ontvelde vleestomaat 1 zachtzure appel 25 gr. boter 30 gr. bloem 500 gr. diepvrieskoolvisfilet 2.5 dl.[...]

Bron: smulweb.nl
visschotel met aardappel en tomaat

750 gram aardappelen, in st uk ken gesneden, 1 ui, gesnipperd, 3 tomaten, in stukjes, 400 gram visfilet in stukken, 1 el citroensap, 25 gram boter, 1 teentje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Garnalencocktail

Ingrediënten 1 rode grapefruit 8 blaadjes kropsla 2 bakjes roze garnalen (à 125 g) 1 cup vissaus cocktail (150 g) 4 takjes peterselie zet alles op mijn[...]

Bron: ah.nl
Zalmfilet met rucolastamppotje

Ingrediënten 50 g zachte boter 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 2 theelepels citroensap 200 g zalmfilet 1 zakje aardappelpuree à la minute (pak a 3[...]

Bron: ah.nl
Geglaceerde zalm van de bbq

Ingrediënten Porties : 4 6 eetlepels boter 330 gr donkerbruine suiker 4 1/2 eetlepels citroensap 2 1/4 theelepels gedroogde dille 3/4 theelepels[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy