recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder cognac sinaasappel

Gevonden 52 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Thaise viskoekjes met knapperige zoete chilisaus

voor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]

Bron: smulweb.nl
Feestelijke visfondue

voor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]

Bron: smulweb.nl

Koolvisfilet met pittige paprikaptopping

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 600 g koolvis (ontdooid) 3 el zongedroogde tomatentapenade ½ tl gemalen komijn (djinten) gemalen chilipeper[...]

Bron: ah.nl
Zeebaars, marinade van groentjes,[...]

Een lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm, julienne van groentjes, mousselinesaus

Joehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gepocheerde zalm

voor 4 personen 4 mooie moten zalm of dikke plakken zalmfilet, liefst vers van de markt of zo. Maar zalm uit de diepvries van de Aldi of Lidl is ook prima.[...]

Bron: smulweb.nl
Gesmoorde kreeft uit Madame Bovary

voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]

Bron: smulweb.nl
Visfondue

voor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde zalm

voor 4 personen 4 mooie moten zalm of dikke plakken zalmfilet, liefst vers van de markt of zo. Maar zalm uit de diepvries van de Aldi of Lidl is ook prima.[...]

Bron: smulweb.nl
Vispakketjes voor op de barbeque

voor 4 personen 2 citroenen 1 kleine rettich olijfolie 6 stukken visfilet van ca 150 gr.(bijv. kabeljauw, schol of wijting) Japanse sojasaus peper 6[...]

Bron: smulweb.nl
Schelvis met ei-citroensaus

Ingrediënten Porties : 4 600 ml visbouillon dunne reepjes citroenschil 1 laurierblaadje 250 g jonge worteltjes 250 g jonge courgettes 450 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeebaars op oosterse wijze

Ingrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Schelvis met peterseliesaus

Ingrediënten Porties : 4 4 schelvisfilets, à circa 150 g 20 g verse takjes peterselie 1 kleine ui, in dunne schijfjes gesneden 1 worteltje, in dunne[...]

Bron: allrecipes.nl
Gesmoorde kreeft uit Madame Bovary

voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]

Bron: smulweb.nl
Romige viscurry uit de wok met kabeljauw

voor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Bekroonde soep

voor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]

Bron: smulweb.nl
Viskoekjes (Thais met  salsa)

voor 6 personen 400 gram wit Krabvlees uit blik 1-2 kleine scherpe Spaanse pepers, naar keuze, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden 6 Bosuitjes, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Tong met mosterd en wortelsalade

Ingrediënten 1 zakje bosui (3 stuks) 2 zakjes peen julienne (a 150 g) ½ potje Amsterdamse uien ((a 340 g), uitgelekt) 4 el olijfolie extra vierge 1[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy