recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder forel cognac

Gevonden 75 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Zalm met mangosalsa

Ingrediënten: - 4 stukken zalmfilet - sap van een ½ citroen - zout en versgemalen peper - scheutje olijfolie Voor de salsa: - 1 Nature's Pride mango - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Pepesan op zijn Peters:

voor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Sashimi van Runder Entrecote. Daikon en Tai-Soy[...]

voor 4 personen 400 gr Een hele runder entrecote 1 st Rettich 1 bos Tsai Soy (Chinese bieslook) 2 dl Soja saus 2 dl Mirin (Japanse kookwijn) 2 dl Rijst azijn[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm in bananenblad

Ingrediënten Porties : 2 500 gr zalmfilet 1 pak bananenbladeren (minimaal 30 minuten ontdooid) 2 theelepels korianderzaadjes 2 teentjes knoflook 1 of 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Braziliaanse visstoofpot

Ingrediënten Porties : 4 4 zeebaarsfilets zout naar smaak 3 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels limoensap 3 eetlepels extra vergine olijfolie 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Japanse garnalen met paksoy en korianderrijst

Ingrediënten Porties : 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]

Bron: allrecipes.nl
Schelvis met ei-citroensaus

Ingrediënten Porties : 4 600 ml visbouillon dunne reepjes citroenschil 1 laurierblaadje 250 g jonge worteltjes 250 g jonge courgettes 450 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen met venkel

Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 grote venkelbol, fijngesneden 1 grote teen knoflook, uitgeperst 400 g tomaten uit[...]

Bron: allrecipes.nl
Provençaalse garnalen

Ingrediënten Porties : 4 1 rode paprika, in repen ½ theel. tabasco 3 theel. olijfolie 300 g rijst zout 1 kleine ui, fijngesneden 2 tenen knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Provençaalse scampi

Ingrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 venkelknol, fijngesneden 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 1 blik[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige viscurry uit de wok met kabeljauw

voor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]

Bron: smulweb.nl
vispastei

gegeten 13 februari Best wel wat werk, maar erg leuk om te doen, en ook nog lekker. Voor 4-6 personen 11 plakjes bladerdeeg, 1 geklutst ei, 3 hardgekookte[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vissticks van Nigela Lawson

Ik las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vispakketjes met citroengras

Ingrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]

Bron: ah.nl
Garnalencurry

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]

Bron: ah.nl
zalmfilet met sesamkorst

voor 2 personen 2 zalmfilets, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel citroensap, 1/2 eetlepel sesamolie, 1/2 eetlepel zonnebloemolie, 1 eetlepel natriumarme ketjap, 2[...]

Bron: smulweb.nl
Feestelijke visfondue

voor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy