Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 gram Hollandse garnalen 1 mango 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel versgehakte bieslook Limoendressing 1 bekertje (125 ml)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 appel (friszuur (bijv. Granny Smith), geschild) 1 citroen (geperst) 1 stengel bleekselderij 130 g[...]
Bron: ah.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze gevaarlijk ogende jongen is een zeewolf. Zijn tanden zijn nodig omdat hij de schaal- en schelpdieren, die op zijn menu staan, moet kunnen kraken. Het is[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVorige week was mijn uitdaging de amandel-mandarijntaart uit het kookboek van Bill Granger. Deze week waren de garnalenspiesjes met rijstsalade aan de beurt![...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el mayonaise 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje verse dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 tl grof zeezout 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 dl court-bouillon (zie tip) 1 dl witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 stukje foelie 1 laurierblaadje zout en peper 2 bakjes rivierkreeftjes[...]
Bron: ah.nlerg lekker, feestelijk en ook nog makkelijk. wat wil je nog meer? 1 kilo aardappelen, peper, 4 moten vis van 100-150 gram, 2 el citroensap, 5 vleestomaten, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 4 forellen zout (versgemalen) zwarte peper 1 eetlepel olie 100 g pecannoten 100 g zachte boter 1 eetlepel citroensap 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlWat een weer! Strak blauwe lucht, veel zon en een zacht briesje . Je begrijpt, ik ben erg veel op het strand te vinden deze dagen. Wanneer het warm weer is[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten: - 250 g Hollandse garnalen - 1 mango - 2 stengels bleekselderij - 1 el versgehakte bieslook Voor de dressing: - 1 bekertje crème fraîche (125[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr gekookte middelgrote garnalen 1/2 komkommer, in blokjes 1 kleine tomaat, in blokjes 8 lente-uitjes, dungesneden flinke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl