Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Een hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMakreel. Gamba's. Kokosmelk. Knoflook & ui. Rode peper. Rode & gele paprika. Courgette. Tomaat. Tijm & bieslook. Je kan eindeloos variëren met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 500 g sperziebonen 1 pak Chinese eiermie (250 g) 2 el zonnebloemolie (+ 500 ml om te frituren) 1 bakje taugé (125 g) 1 blikje ananasstukjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Visbouillon of 3 tabletten Peen, ui en prei Soja Gember Dille Bleekselderij Paksoi Parijse worteltjes Sperziebonen Ananas Vis zoals zalm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen Voor de kokosnoot garnalen 1 el aardappelzetmeel 1 el sesamolie Een eiwitvan 1 ei snufje zout 100g rauwe gamba`s of grote garnalen , gepeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Visbouillon of 3 tabletten Peen, ui en prei Soja Gember Dille Bleekselderij Paksoi Parijse worteltjes Sperziebonen Ananas Vis zoals zalm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen Voor de kokosnoot garnalen 1 el aardappelzetmeel 1 el sesamolie Een eiwitvan 1 ei snufje zout 100g rauwe gamba`s of grote garnalen , gepeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 rauwe, ongepelde gamba′s * 2 teentjes knoflook * 1 el citroen- of limoensap * 4 el gedroogde kokos * 2 el verse bieslook * 1,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g gamba′s (rauwe) -stukje verse gemberwortel -1 eetlepel sherry -6 eetlepels suiker -5 eetlepels azijn -4 eetlepels ananassap (geen[...]
Bron: smulweb.nl