Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grapefruits 1 rode paprika, fijngesneden 1 stengel bleekselderij, in blokjes van 5 mm 3 eetl. fijngesneden rode ui 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gram gepelde gambas 50/100 ml olijfolie 5 á 6 teentjes knoflook Bieslook 5 theelepels sambal badjak Viskruiden Peper en zout Limoen[...]
Bron: smulweb.nlVis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 citroen 4 el kraanwater 3 tenen knoflook 8 g verse koriander (bakje à 15 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHier moet je eigenlijk mensen voor uitnodigen, zo lekker is het. Wij aten het met aardappels uit de oven en sla uit eigen tuin. Het liefste graag ook nog met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - tilapia-, kabeljauw- of makreelfilet (vers of diepvries) - pakje boemboe Pepesan (Go-Tan) - bladerdeeg - sambal pepesan of sambal pedis (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 Chinese garnalen, gamba′s* 1/2 literblik tomatenblokjes* 3 eetl. olijfolie* 2 teentjes knoflook* 3 gedroogde tomaten, ingemaakt in[...]
Bron: smulweb.nl