recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder ketchup port

Gevonden 24 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

zeewolf professoroud

voor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl

zeewolf met wijnsaus

voor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl
zeewolf met wijnsaus

voor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl
zeewolf professoroud

voor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoomde zeewolf met witte druivensaus

voor 4 personen 4.5 dl visfond, 1/2 fijngesnipperde ui, 1/2 wortel in kleine stukjes, 200 ml Noilly prat, 200 ml koksroom, olijfolie, 20 witte druiven zonder[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde zeewolf

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde zeewolf met tuinbonenpuree en munt

Ingrediënten 450 g tuinbonen ((diepvries), ontdooid) 500 g krielaardappels 2 sjalotten (fijngesnipperd) 1 eetlepel witte wijn 250 g romaatjes (in vieren)[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf in parmaham

Ingrediënten 1 kleine knolselderij (geschild) 25 g boter 1 citroen (geperst) 1 eetlepel appelstroop 1/2 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 g) 2 x 2[...]

Bron: ah.nl
Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus

Ingrediënten 2 eieren 100 ml zonnebloemolie 2 el wittewijnazijn 1 el kappertjes (fijngesneden) 1/2 zakje verse peterselie ((a 30 g), fijngeknipt) 2 el[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met peterseliesaus

Ingrediënten 1 zakje aardappelen ((pondje kriel, 500 g), schoongeboend) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 citroen[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met kardemomsaus

Ingrediënten 1 sinaasappel 3 maal 200 g zeewolffilet (in 4 gelijke stukken) versgemalen zwarte peper 1 el custardpoeder (of 1 el maizena met 1 tl[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf in bakpapier

Ingrediënten 4 stukken zeewolf (van 125 gram) 1 blik groene kidneybonen (400 g) 1 pot geroosterde paprika's (op olie, uitgelekt) 4 teentjes knoflook (in[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met garnaaltjes en zwarte tagliatelle

Ingrediënten 100 gr Hollandse garnalen 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 eetlepels verse basilicum ((bakje a 15 gr) heel fijn gesneden) 2[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met wijnsaus

Ingrediënten 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche 2 x 250 g[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy