Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 2 personen 2 ronde courgettes 50 gr belegen geraspte kaas olie, om in te bakken 1 teen knoflook,fijn gehakt 1/4 rood pepertje, zonder zaad, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 makrelen (schoongemaakt) 2 teentjes knoflook snufje paprikapoeder 1 citroen 12 takjes rozemarijn olijfolie peper & zout Voorbereiding Begin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote verse makrelen 1 teentje knoflook 1 grote eetlepel ketjap zout, peper en citroensap naar smaak ¼ pak margarine Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nlRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnze tuin is een schat aan rijkdommen. Sinds we hier wonen hebben we ieder jaar meerdere verrassingen in de tuin. Dus we laten het onkruid meestal iets langer[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlMakreel. Gamba's. Kokosmelk. Knoflook & ui. Rode peper. Rode & gele paprika. Courgette. Tomaat. Tijm & bieslook. Je kan eindeloos variëren met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1 el koriander (zaadjes) ½ citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook (in plakjes) 3 el witte wijnazijn 2 takjes tijm[...]
Bron: ah.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlLekker en heel snel te maken. Ingrediënten: 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bosje lente-/bosui (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 theelepels sambal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kleine makrelen, schoongemaakt en koppen verwijderd 1 citroen, in de lengte gehalveerd en in dunne plakjes 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 makreelfilets,2 eetlepels olijfolie, 1 grote ui,1 groen pepertje,2 tenen knoflook, 2 flinke tomaten,3 eetlepels peterselie, 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl