Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
gegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 4 mooie moten zalm of dikke plakken zalmfilet, liefst vers van de markt of zo. Maar zalm uit de diepvries van de Aldi of Lidl is ook prima.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tonijnsteaks van elk 200 g; 8 rijpe tomaten; 1 ui; 3 dl witte wijn; 50 g rode pesto; barbecuekruiden; peper en zout; oregano; Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie moten zalm of dikke plakken zalmfilet, liefst vers van de markt of zo. Maar zalm uit de diepvries van de Aldi of Lidl is ook prima.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVoor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl