Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 8 schoongemaakte jakobsmosselen 2 theelepels sinaasappellikeur 8 plakjes bacon 1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze Verhit de grill. Verpak de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 200 g scholfilet 200 g koolvis- (of kabeljauwfilet (vers of diepvries)) 1 eetlepel boter 300 g prei (in ringetjes) 200 g peultjes 200 ml[...]
Bron: ah.nlHollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram gepelde mosselen, 200 gram witvis gefileerd, 200 gram zalm gefileerd, Bovenstaande kan naar smaak worden gedaan. 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 3,75 kg verse mosselen 1 wortel, geschild en in plakjes 1 ui, geschild en in plakjes 1 1/2 stengel bleekslederij 1 laurierblad 3[...]
Bron: allrecipes.nlIdee 1}reepjes zalm,gekruid met zout en verse dille,even gebakken en afgemaakt met een beetje mosterd,een scheutje witte wijn en een lepeltje room fris.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gesnipperde sjalotten - 200 gr gekookte mosselen (zonder schelp) - 1 dl droge witte wijn - 2 dl visfumet (vers of van geconcentreerde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -8 gamba′s -4 scampi -750 g mosselen -350 g zeeduivelfilet -1 kleine prei -1 teen knoflook -1 ui -1 bosje kervel en 1 bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nl