Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 145 recepten
Ingrediënten Porties : 8 30 gr geraspte kokos 60 gr ongezouten boter 30 gr selderiekroontjes, zeer fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 flinke stukken victoriabaars 2 ons roomboter 1 citroen 4 tenen knoflook zeezout peper dille (gedroogd of vers) Hulpmiddelen Koekepan of oven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 blikjes sardines in olie 1 teentje knoflook, fijn gehakt 1/2 citroen, in dunne partjes bloem olijfolie zeezout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 gr visfilets 1 citroen, gehalveerd 4 eetlepels bloem 2 eieren, licht opgeklopt 150 gr paneermeel zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 schelvisfilets, à circa 150 g 20 g verse takjes peterselie 1 kleine ui, in dunne schijfjes gesneden 1 worteltje, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge cider citroensap 30 st. jacobsschelpen 150 gr boter 3 el bloem 300 ml creme fraiche 200 gr witte champignons Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nl2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 60 gr bloem, om mee te bestrooien 3 losgeklopte eieren 100 gr verse broodkruimels (of paneermeel) 500 gr visfilets, zoals tong en[...]
Bron: allrecipes.nlTot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]
Bron: smulweb.nl