recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder peultjes

Gevonden 13 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Grote garnalen met couscous (Moroccan twist)

voor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met een gremolatakorst

Ingrediënten Porties : 4 2 citroenen 55 g verse witte broodkruimels 3 el fijngehakte peterselie 2 teentjes knoflook, uitgeperst peper en zout 4 stukken[...]

Bron: allrecipes.nl

Provençaalse scampi

Ingrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 venkelknol, fijngesneden 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 1 blik[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen met venkel

Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 grote venkelbol, fijngesneden 1 grote teen knoflook, uitgeperst 400 g tomaten uit[...]

Bron: allrecipes.nl
Bacalhau

voor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Bacalhau

voor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met kruiden en saffraan aardappeltjes

voor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]

Bron: smulweb.nl
Pikante garnalen met saffraan-mayonaise

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode peper ((zonder zaadjes), fijngehakt) 4 eetlepels olijfolie[...]

Bron: ah.nl
Vis in zoutkorst met aïoli

Ik heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Makreel met gekruide Aubergine

Makreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy