Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, zaden verwijderd, in smalle reepjes 2 gele paprika's, zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 citroenen 1 teen knoflook 4 takjes verse peterselie 4 roodbaarsfilets (of zeeduivelfilets (a 125-150 g)) zout en peper 1 ei (M) 6[...]
Bron: ah.nlDeze gevaarlijk ogende jongen is een zeewolf. Zijn tanden zijn nodig omdat hij de schaal- en schelpdieren, die op zijn menu staan, moet kunnen kraken. Het is[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 500 g zeeduivelfilet (zwart vlies verwijderd), in 2 stukken 2 grote tenen knoflook, in de lengte in 4 stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 limoenen 2 eetl. olijfolie 1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd, in 16 ruitjes van 2-3 cm 24 grote rauwe garnalen (totaal[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 zeeduivelfilet van 600 gram, zonder vel - geraspte schil van citroen - 30 dunne plakjes platte pancetta - 50 ml olijfolie - 20 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tongfilets 4 kleine zeeduivelfilets 4 grote gamba′s (rauw) 3 dl visbouillon (tabletten) 1 volle eetl. boter 1 volle eetl. bloem 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -8 gamba′s -4 scampi -750 g mosselen -350 g zeeduivelfilet -1 kleine prei -1 teen knoflook -1 ui -1 bosje kervel en 1 bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nl