Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
voor 2 personen 4 scholfilets - citroensap - zout en witte peper - 2 afgestreken eetlepels bloem - 1 groot los geklopt ei - 3 eetlepels boter om te bakken -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Rauwe, hele verse Tonijn, 400gr 4 eieren bosje bieslook Balsamico azijn Zout en peper Crème fraiche Olijfolie 4 plakjes ontbijtspek of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen TERRINE: 300 g witte visfilet naar keuze, 200 g zalmfilet, 4 eieren + 2 eiwitten, 100 g fijngehakte diepvries-spinazie , 1 bosje bieslook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 een paar stukjes bruinbrood of roggebrood een halve zure appel, geraspt dille, fijngehakt 100 gr boter 1 theelepel mosterd 150[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 3 eetlepels verse citroensap 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 2 (150g) zalmfilets, zonder graat en vel 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g zachte boter 2 theel. magere roomkaas 3 theel. gesnipperde verse dille 3 theel. gesnipperde verse bieslook 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 1 schaaltje haricots verts (150 g) 1 citroen 200 g zalmfilet versgemalen vierseizoenenpeper 1 zakje verse bieslook (25 g) 75 g zachte[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nl