Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui (gesnipperd) olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 kipfilets 10 ml worcestersaus, apart te verwerken 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlDe foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoi allemaal, hebben de meesten van jullie nu zomervakantie? En genieten jullie ook zo van het weer? Maar, nu het zulk prachtig weer is, moet er nog wel steeds[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 15 g basilicum 15 g munt 2 el wittewijnazijn 4 el olijfolie ½ teen knoflook 800 g aardappelpuree met boter (koelvers) 500 ml kraanwater[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g zalmfilets (wilde (diepvries, zak a 750 g)) 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 1 knolselderij 6 eetlepels olijfolie knoflook & peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen (diepvries, zak 500 g) 1 kropsla (gewassen) 50 g ongezouten pinda's (zak 250 g) 1 teen knoflook 7½ g basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak peultjes (200 g) 1 limoen 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 2 el Thaise zoete chilisaus (flesje 250 ml) 1 cm verse gember ((zakje 150 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel, 500 g) 4 forelfilets 250 ml droge witte wijn 25 g boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 100 g shii-takes in plakjes - stuk of 5 lente-uien in dunne ringen - 50 g peultjes - 2 tenen knoflook fijngehakt - 1 rode peper fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nl