Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 teen knoflook ½ bloemkool 125 ml slagroom 1 laurierblaadje 200 g peultjes 150 g haricots verts 100 g tuinerwten (pak, diepvries,) 600[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 110 gr zeebaars 110 gr garnalen 55 gr bevroren erwten (ontdooid) 240 ml melk 30 gr boter 30 gr bloem 340 gr aardappelpuree, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr heilbotfilet zeezout en grof gemalen peper 2 eieren 1 flesje donker bier 300g bloem 1 1/2 theel bakpoeder 1/2 theel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 sprietjes bieslook, 75 gr. gerookte zalm, 4 zalm filets a 150 gr., 1 e.l. citroensap, zout, witte peper, 2 e.l. bloem, 50 gr. boter, 1[...]
Bron: smulweb.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 theelepel vloeibare kruidenbouillon (knijpflesje) 2 eetlepels medium dry sherry 2 eetlepels Japanse sojasaus 2 cm gemberwortel 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen 1 citroen 40 g boter 400 g doperwten (diepvries) 2 uien 2 wortels 2 el olijfolie 500 ml halfvolle melk 200 g witvisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 tl gemalen citroengras (bakje 15 g) 300 g kabeljauwfilet 1 ei (losgeklopt)[...]
Bron: ah.nl2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6 Noordzeetongen (vel gestript) medium Of 1 kilo Sliptong (dat zijn de kleinere) Patentbloem Bosje verse peterselie (fijn gesnipperd) Witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 flinke stukken victoriabaars 2 ons roomboter 1 citroen 4 tenen knoflook zeezout peper dille (gedroogd of vers) Hulpmiddelen Koekepan of oven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui (gesnipperd) olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 kipfilets 10 ml worcestersaus, apart te verwerken 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 600 g kabeljauwfilet 3 sjalotjes 5 takjes peterselie 3 eetlepels bloem zout en peper 100 g boter 2 eetlepels kappertjes zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 12 sprietjes bieslook, 75 gr. gerookte zalm, 4 zalm filets a 150 gr., 1 e.l. citroensap, zout, witte peper, 2 e.l. bloem, 50 gr. boter, 1[...]
Bron: smulweb.nl