Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Dit is een ovenschotel die binnen 20 minuten in de oven kan staan. Het ligt eraan of je de aardappelpuree zelf maakt of kant en klaar koopt of een zakje droge[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g farfalle (pastastrikjes) 100 g verse of diepvrieserwten 150 g waterkers 1 knoflookteentje 4 takjes peterselie 2 takjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. + 2 theel. plantaardige olie 100 g peultjes 1 kleine rode paprika, in reepjes 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen MARINADE: 250 ml yoghurt halve ui, fijn 2 cm geraspt gemberwortel 4 teentjes knoflook, fijn 1 t korianderpoeder 2 e citroensap 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlDe foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoi allemaal, hebben de meesten van jullie nu zomervakantie? En genieten jullie ook zo van het weer? Maar, nu het zulk prachtig weer is, moet er nog wel steeds[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 tl gemalen citroengras (bakje 15 g) 300 g kabeljauwfilet 1 ei (losgeklopt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen (diepvries, zak 500 g) 1 kropsla (gewassen) 50 g ongezouten pinda's (zak 250 g) 1 teen knoflook 7½ g basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g peultjes 2 tomaten 1 stengel sereh 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 1 el olie 2 dl kokosmelk 250 g jumbogarnalen 1 el sambal oelek[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak peultjes (200 g) 1 limoen 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 2 el Thaise zoete chilisaus (flesje 250 ml) 1 cm verse gember ((zakje 150 g),[...]
Bron: ah.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl