Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ik heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comgegeten op 19 mei 2 uien, 1/4 l blik ananasschijven, 1/4 l blik mandarijntjes, 1 banaan, 2 blikjes tonijn, 1 el boter, 1,5 el kerriepoeder, blik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlVandaag test ik weer een recept van Albert Heijn: kabeljauwfilet met pesto. Maar ik vind de kabeljauw in de supermarkt te duur en daarom vervang ik deze door[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlWeekend en dat betekent, iets meer tijd om weer eens rustig en gezellig te koken voor mijn schat en mijzelf natuurlijk ;) Deze keer koos ik weer voor een[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de voorjaarsvakantie hadden wij een midweekje geboekt op het eiland boven ons. Bij de combi-magnetron in het vakantiehuisje lag een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen =400 gr.Zalmfilet =34 el Olijfolie. =1 el Pesto. =Zout en versgemalen peper. =1 el Citroensap[voor de dop- erwtensaus. =25 gram Boter. =2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Reken 6 gepelde gamba,s per pers. 4 eetl. sweet chilli sauce. 1 eetl. ketjap manis of vissaus 3 teentjes knoflook. 4 ons tagliatelle. 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram gamba`s witte rijst (of tagliatelle) 1 ui. 1 flinke trostomaat. 3 stengels bleekselderij. 1/2 groene paprika. 100 gram champignons. 1[...]
Bron: smulweb.nl