Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 184 recepten
voor 4 personen 4 zalmfilets zonder vel, van de dikste kant, à circa 140 gram Voor de marinade: 2 eetlepels misopasta; 1 eetlepel mirin; ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalen-krabvulling 85 g gepelde rauwe garnalen, heel fijn gesneden 85 g vers wit krabbenvlees, in stukken verdeeld 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 forelfilets, à circa 100 g 4 takjes verse dille 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 el kappertjes 200 ml droge witte wijn 300 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 klontje boter 1/2 kleine ui, fijngehakt 50 gr gerookte zalm, in blokjes 4 eetlepels wodka 1 tomaat, gehakt 5 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Gerookte zalmfilet 50 gr. p.p. Bieslook handje vol Dille handje vol Mierikswortel pasta theelepel Zout naar smaak Peper naar smaak Sjalotje 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Winterwortel,1 Prei (witte gedeelte),3 stengels bleekselderij,50gr boter,5 zalmfilets,5 el witte wijn,5 el wtte vermouth (martini),5 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 g farfalle (pastastrikjes) 100 g verse of diepvrieserwten 150 g waterkers 1 knoflookteentje 4 takjes peterselie 2 takjes[...]
Bron: allrecipes.nl