recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder komkommer ricotta

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel met kruimellaag

Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: allrecipes.nl

Asperge-Zalm lasagne met Parmezaan

voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]

Bron: smulweb.nl
Rivierkreeft kroketten

voor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]

Bron: smulweb.nl
KABELJAUW VISSCHOTEL

Ingredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
lasagne met champignons en knoflookgarnalen en

voor 3 personen 250 gr verse lasagnevellen ( 22x16 cm) 150 gr grote garnalen gemarineerd in knoflook (visboer/Plus/AH) 250 gr champignons 3 tomaten 140 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Gerookte kabeljauw met aardappelpuree en[...]

Ingrediënten Porties: 2 1 gerookte kabeljauw Voor de peterseliesaus 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 15 gr margarine 1 eetlepel bloem 125-185[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauw met pasta en dillesaus

Ingrediënten 250 g verse tagliatelle 600 g broccoli 2 schaaltjes kabeljauwhaasjes (a 250 g) zout en peper 2 eetlepels bloem 25 g boter of margarine 2[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met garnaaltjes en zwarte tagliatelle

Ingrediënten 100 gr Hollandse garnalen 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 eetlepels verse basilicum ((bakje a 15 gr) heel fijn gesneden) 2[...]

Bron: ah.nl
Vis met parisienne saus, bloemkool en spaghetti

Vandaag stond er een vis gerecht op het menu. En ik ben ook gaan koken voor morgen een halloween taart klaar te hebben. Het vis gerecht: - 2 stukjes kabeljauw[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Tuna Mornay

voor 5 personen Ui, knoflook, kerriepoeder, bloem, melk, spersiebonen, mais, tonijn, geraspte kaas en pasta. Voorbereiding Snij de ui klein, pers een teen[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi met spaghetti met knoflook-kerriesaus

voor 2 personen 100 gr knoflook boter, +- 20 scampi′s 1 ui , 1 el kerrie poeder, 4 teentjes knoflook uitgeperst, melk, bloem, 250 ml room, 5 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Tuna Mornay

voor 5 personen Ui, knoflook, kerriepoeder, bloem, melk, spersiebonen, mais, tonijn, geraspte kaas en pasta. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy