recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder gnocchi rode peper

Gevonden 22 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel met kruimellaag

Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise gele viscurry

Net als in Nederland vind je in Australie bij de grote supermarkten ook eigen magazines met recepten. Ondanks dat we al iets te veel bagage bij ons hadden, kon[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl

Gegratineerde tonijn-broccolischotel

gegeten op 4 februari Erg lekker door het korstje van chips en kaas 300 gr. penne, 400 gr. broccoli (in roosjes), 2 blikjes tonijn (uitgelekt), 1 blik[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Macaroni-Zalm ovenschotel

voor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi met spaghetti met knoflook-kerriesaus

voor 2 personen 100 gr knoflook boter, +- 20 scampi′s 1 ui , 1 el kerrie poeder, 4 teentjes knoflook uitgeperst, melk, bloem, 250 ml room, 5 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm/spinazie lasagne

voor 4 personen - 500 gr zalmfilet - 500 gr spinazie à la crème (diepvries) - 250 gr lasagne bladen - GrandItalia mix voor besciamel saus - 500[...]

Bron: smulweb.nl
PILCHARD VISPASTEI

2 blikke ′pilchard′ vis (rissie een)=(in rode pepers) - pak noedels(pasta) - 1 of 2 uie - kaas Witsous: meel - botter/margarien - melk[...]

Bron: smulweb.nl
Tuna Mornay

voor 5 personen Ui, knoflook, kerriepoeder, bloem, melk, spersiebonen, mais, tonijn, geraspte kaas en pasta. Voorbereiding Snij de ui klein, pers een teen[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm-broccolilasagne

Ingrediënten 600 g broccoli 3 uien (grofgesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel dille 1[...]

Bron: ah.nl
Visgratin voor kleine fijnproevers

voor 2 personen -200 g Macaroni kort van SOUBRY -200 g witte visfilets -1/2 l melk -100 g geraspte kaas -2 hardgekookte eieren -1 nootje bloemboter (roux) -1[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalm met tagliatelle

Ingrediënten 70 g mix voor tagliatelle roomsaus (pakje) 250 ml halfvolle melk 250 ml kraanwater 80 g boter 250 g champignons (bakje) 300 g tagliatelle[...]

Bron: ah.nl
Tonijn-kerrie-saus voor rijst, pasta of wraps

Mmmmmm! Met trots presenteer ik dit eigen receptje. Heb het voor het eerst met pasta gegeten. Overigens wel zonder de kikkererwten en ei. Ik ben zelf geen[...]

Bron: cluelessculinary.blogspot.nl
Gerookte kabeljauw met aardappelpuree en[...]

Ingrediënten Porties: 2 1 gerookte kabeljauw Voor de peterseliesaus 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 15 gr margarine 1 eetlepel bloem 125-185[...]

Bron: allrecipes.nl
Rivierkreeft kroketten

voor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-champignonpastei

Ingrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]

Bron: allrecipes.nl
Asperge-Zalm lasagne met Parmezaan

voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]

Bron: smulweb.nl
Tuna Mornay

voor 5 personen Ui, knoflook, kerriepoeder, bloem, melk, spersiebonen, mais, tonijn, geraspte kaas en pasta. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy