Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 2 zalm moten of filets, 3 eetlepels honing, 1/2 tot 1 eetlepel mosterd, flinke hand amandelen, peper, zout, tijm, 1 eetlepel olie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 el olijfolie 1 fijngehakte uit 1/2 theelepel knoflook korrels zout en peper naar smaak 60g gekruid paneermeel 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kleine citroen 1 zakje verse dille (15 g) 2 tl suiker 1 1/2 dl olijfolie extra vierge (biologisch) 2 tl mosterd 300 g Italiaanse (penne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 3 el olijfolie 2 pakjes zalmfilet ((a 250 g, diepvries), ontdooid) 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 1 zak wokgroente (Italiaans[...]
Bron: ah.nlNa een zeer gezond ontbijt en een nogal gekke lunch , is het alwéér tijd om de keuken in te duiken. Want de rammelende maag heeft vandaag ook nog een diner[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 gr penne of farfalle pasta 2 blikjes (á 213 gr) rode zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 komkommer 1 zoetzure[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 Voor de marinade 1/2 flesje terriyakisaus 1 theelepel mosterd 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gembersiroop peper 10 zalmfilets[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Scampi, sjalot, wortel,look, olijfolie, room ketchup, worshestersaus, mosterd,curry,pernod of ricard Voorbereiding Sjalotten snipperen[...]
Bron: smulweb.nlIk ben voor het zaterdagdiner toch in 100Calorieën aan het blade- ren en daarom besluit ik dit recep met vis te maken bij de gevulde courgettes . Omdat het er[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nl