Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 111 recepten
voor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlEen paar soorten graatloze visfilet in dit brd hebben wij alm,tongrolletjes,scampi`s Groenten zoals:prei,selder,wortel en sjarlot,visboullionblokje,witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 50g rijstvermicelli 4 eieren, geklutst 1 ui, fijngehakt 50g champignons, gehakt 1/2 (200g) blik garnalen, uitgelekt en gehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 stuks zalmmoten 200 gr pasta 450 gr spinazie (a la creme) 1 zakje vis dillesaus (Knorr) Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 (500 gr) pot bolognese pastasaus 2 (400 gr) blikjes tonijn, uitgelekt en in stukjes 250 gr lasagnebladen 1 liter bechamelsaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 125 gr bosuitjes, gesnipperd 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn blokje voor visbouillon, of groentebouillon 125 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 150 gram fusilli pasta 1 blikje tonijn, uitgelekt 1 rode ui, fijn gesnipperd 4 teentjes knoflook, geperst 1 klein blikje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen * 200 gram penne pasta * 200 gram gerookte zalm * 1 ui * 1 prei * 125 ml. crème fraîche * 1 pakje room culinair * 80 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nl