Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 cm verse gemberwortel 15 g verse koriander 2 sjalotten 1 teen knoflook ½ tl gemalen komijn (djinten) 2 el zoete[...]
Bron: ah.nlEerlijk gezegd houden we niet zo van vis. Daarbij komt dat ik het ook lastig vind vis lekker klaar te maken. Maar toch probeer ik af en toe eens een visrecept[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlGeroosterde Garnalen met Wasabi Cocktailsaus Met even kijken bij andere foodblogs kwam ik dit recept tegen bij Simply Gluten Free Een heel makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen ((rauw en ongepeld, uit diepvries), ontdooid) 2 eetlepels jalopeñopeperreepjes (pot a 225 g) 1 zakje verse koriander[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje curry (pasta geel) ½ limoen (geperst) 1 eetlepel verse gemberwortel (fijngehakt) 1 theelepel Thaise vissaus 4 stukken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 limoen (schoongeboend) 75 g boter 3 bosuitjes (grofgesneden) 200 g haricots verts 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 Currypasta 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 gedroogde rode chilipepers 2 verse rode chilipepers 1/2 theelepel zout 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlVerdere uitleg overbodig, toch? Pasta koken. Lamsoren wokken. Garnalen marineren en bakken of grillen. Oké, de marinade dan: gehakt pepertje en twee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 1 theelepel aardappelzetmeel 2 stengels citroengras 1 eetlepel lente ui in ringetjes 2 limoenblaadjes 8 middelgrote gamba`s, liefst thaise[...]
Bron: smulweb.nlGrote garnalen, rauw, ongepeld Olijfolie Sojasaus Rode peper pasta Knoflook Citroen of limoensap Peper Voorbereiding Marineren Bereidingswijze Ontdooi de[...]
Bron: smulweb.nlVerdere uitleg overbodig, toch? Pasta koken. Lamsoren wokken. Garnalen marineren en bakken of grillen. Oké, de marinade dan: gehakt pepertje en twee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: - 250 g kabeljauwfilet, of andere witvis - 1 el rode curry pasta - 1 limoenblaadje, fijngehakt - 2 el verse koriander, fijngehakt - 1 el vissaus[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVrijdag visdag, ditmaal in meer oosterse sfeer. Een pak aan gezonde groenten en vis, met een lekkere saus, meer moet dat toch niet zijn ? BEREIDING (2 pers) :[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be