Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 4 pangasiusfilets (diepvries) 1 bakje roze garnalen 2 winterpenen 3 grote uien 5 grote tomaten 3 bosuitjes 3/4 bakje Philadelphia bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlDeze maand staat in het teken van de Sinaasappel. Sinaasappels staan bekend als Superfood. Maar waarom eigenlijk? Nou, omdat ze ontstekingen remmen, de kans op[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlMmmmmm! Met trots presenteer ik dit eigen receptje. Heb het voor het eerst met pasta gegeten. Overigens wel zonder de kikkererwten en ei. Ik ben zelf geen[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlEen heel gezonde en heerlijke visschotel....snel klaar en je zal je tafelgenoten verrassen! Je kan er vanalles bij eten...maar mijn favoriet is toch wel de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIngrediënten 300 g penne (pasta) 1 zak panklare broccoli (300 g) 1 pot haring in milde roomsaus (310 g) 1 zakje verse bieslook (25 g) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 2 eierenm (gesplitst) 4 tilapiafilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje bieslook ((25 g),[...]
Bron: ah.nlWe proberen één keer in de week vis te eten, dat kan van alles zijn, schol, schar, kabeljauw, makreel, zalm of net wat er op dat moment is. We eten de vis van[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr penne of farfalle pasta 2 blikjes (á 213 gr) rode zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 komkommer 1 zoetzure[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 pakje (200 ml) roomkaas 1 pakje Boursin® 100 gr gerookte zalm, in reepjes gesneden 2 eetlepels bieslook, fijngesneden zout en[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg verse scampi, 7 teentjes knoflook, droge witte wijn,room, pikant currypoeder, verse bieslook, olijfolie. Facultatief een beetje saffraan. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -16 scampi 16/20 -300 gr eikenzwam -1 ajuin -200 gr droge fetucinni -100 gr mascarpone -250 ml light room -olijfolie -truffelolie -bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 80 gram zwaardvis, 80 gram tonijn, zout/peper, knoflook, pakje Boursin, witte wijn, creme-fraiche, Provencaalse kruiden, tagliatelli. Elke dag[...]
Bron: smulweb.nl