Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]
Bron: smulweb.nl250 g middelgroot rauwe garnalen tamarinde pasta in hete water geweekt en door een zeeft gedrukt 1 t -1 e suiker 1/2
Bron: smulweb.nlWe proberen één keer in de week vis te eten, dat kan van alles zijn, schol, schar, kabeljauw, makreel, zalm of net wat er op dat moment is. We eten de vis van[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGekookte spaghetti van gisteren en garnalen uit de diepvries....toch iets Thais :-)[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIngrediënten 1 kleine citroen 1 zakje verse dille (15 g) 2 tl suiker 1 1/2 dl olijfolie extra vierge (biologisch) 2 tl mosterd 300 g Italiaanse (penne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel wasabipoeder (potje ` 45 g) 4 eetlepels Japanse sojasaus (flesje ` 150 ml) 1 zak verse panklare spinazie (300 g) 2 eetlepels olie[...]
Bron: ah.nlGekookte spaghetti van gisteren en garnalen uit de diepvries....toch iets Thais :-)[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nl250 g middelgroot rauwe garnalen tamarinde pasta in hete water geweekt en door een zeeft gedrukt 1 t -1 e suiker 1/2
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Currypasta 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 gedroogde rode chilipepers 2 verse rode chilipepers 1/2 theelepel zout 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]
Bron: smulweb.nl1 moot verse zalm (in de lengte gesneden), 1 flinke kop suiker, 1 flinke kop zout, 2 el dille, 2 el zwarte peper Bereidingswijze Mix de suiker, het zout, de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 pekelbad 1 (1.25kg) zalmfilet 1 theelepel versgemalen zwarte peper naar smaak 2 el bruine suiker 1/2 tl zout 1 el water[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nl300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlJe kan niet altijd een stoofschotel op tafel zetten of uren in de keuken doorbrengen. Als je afgepeigerd na het werk, de file, ... thuiskomt wil je soms nog[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be