Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Als je weinig tijd hebt om te koken maar toch heerlijk wilt eten....hier een verrukkelijk visrecept. Benodigdheden: * witvisfilet (kabeljauw,goed droog gedept)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten ½ zak ovenfrites (diepvries, 1 kg) 1 pakje gerookte makreel (naturel (200 g)) 500 g tomaten 1 komkommer 1 zakje verse bieslook (25 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje koolvisfilets (diepvries, 400 g) 2 theelepels zeezout & knoflook (molentje a 60 g) 1 zak (tafel)aardappels (panklaar (800 g)) 1[...]
Bron: ah.nlEen heel gezonde en heerlijke visschotel....snel klaar en je zal je tafelgenoten verrassen! Je kan er vanalles bij eten...maar mijn favoriet is toch wel de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beDeze maand staat in het teken van de Sinaasappel. Sinaasappels staan bekend als Superfood. Maar waarom eigenlijk? Nou, omdat ze ontstekingen remmen, de kans op[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlEven 'niks' in huis..... Als je dan gaat zoeken kom je vaak nog veel eetbare producten tegen die goed bij elkaar passen. Ik vervang 'brood' (lees: het[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 20 gram Hollandse garnalen per persoon. een hele kleine courgette crème Fraiche mayonaise handje zoute pinda,s Witte balsamico[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 scholfilets - citroensap - zout en witte peper - 2 afgestreken eetlepels bloem - 1 groot los geklopt ei - 3 eetlepels boter om te bakken -[...]
Bron: smulweb.nlgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 250 ml appelsap 4 zeebaarsfilets versgemalen citroenpeper 2 eetlepels olijfolie 1 zakje verse bieslook ((25 g), in grove[...]
Bron: ah.nl